Whats Been & Gone & What Is Going To Come...

Nyårsafton. 12 timmar och 10 minuter kvar av det här året. 
När jag blickar tillbaka på mitt gångna år, så fylls jag av såååå mycket blandade känslor.
Det är så mycket som har hänt. Bra och dåligt. Men så säger man ju alltid varje år och det är klart att man inte kan få ett år med ENBART dåligt eller ENBART bra. Men det har verkligen varit jämnut mellan dem dåliga och bra saker i år. Det dåliga har i slutändan fört med sig något bra. Som har gynnat mig.

Jag har fått lära känna människor. Både nytt folk och folk som jag har varit bekant med förr men som jag nuu verkligen inte skulle klara mig utan. Jag har fått se nya platser och fått göra saker jag aldriig trodde att jag skulle få uppleva. Jag har insett och lärt mig mycket det här året. Väldigt mycket om inte mesta delen om mig själv, men även om andra människor. Så även om jag har varit genom mycket i år så tackar jag för dem erfarenheter och dem kunskaper som det skänkt mig along the way. Jag har börjat på en resa, en resa till att bli en mycket starkare och bättre människa. Och den resan fortsätter genom år 2012. 

Det är ju tradtion att hitta på Nyårslöften. Men jag tycker det är fel att kalla det nyårslöften då det inte peppar mig alls att faktiskt genomföra dem. Därför kallar jag dem NYÅRSMÅL! Har ganska många nu som jag har kommit på.

(Ingen Nummerordning)

1, Sluta döma folk! (märkt att jag går utifrån vad som hänt för 5-6 år sen och fortf tror att människan är likadan)
2, Jag ska sluta dricka så ofta som jag gjort nu och i och med det sluta gå ut så ofta (Här i Nyköping, för hur ofta kommer jag iväg till Sthlm på en skala 1-10?)
3, Jag ska sluta svära! (Riktiga kvinnor svär inte och jag är ta mig fan en riktig kvinna!) 
4, Jag ska bli mycket nyttigare, på allvar nu. MINST 10 kg vill jag ha förlorat innan nästa nyår.
5, Hemligt
6, Sluta vara så godtrogen och naiv. (Mäniskor sårar dig. Hur du mycket du än ställer upp och bryr dig)

Jag hoppas att ni ALLA får ett riktigt bra avslut på detta år och en OTROLIG början på nästa år!!
Gott Nytt År!


Peace!

"Sov Du Lilla Videung"

Har inte hållt på med naglar sådär som jag gjorde, på riktigt, på länge nu så tyckte det var dags!
Så vad gjorde jag? Jo jag plockade fram alla nagelgrejer jag har och började fiffla med dem.
Fina naglar a la nyårsstyle är ju ett måste nu vid nyår, enligt mig iaf =)

Jag har även glömt och säga att jag har uppgraderat mitt otekniska Ass till en Samsung Galaxy 5, så ahr hållt på och fifflat med den, installerat och laddat hem det jag vill ha och såklart lagt över min favvismusik.
Så nu jävlar är det mer 2012 på mig =) hihi.

Gick på stan idag och kollade grejer till utbildningen. Nu när det fått sjunka in lite känns det bättre.
Bara jag som tvivlar på mig själv och tänker att jag inte kommer klara det... just för att.. jag är jag helt enkelt.
Men när jag gick där inne på Bokia och kollade kalendrar, mappar, pennor etc etc, så kände jag:
"Det kommer bli bra. Det kommer bli så mycket bättre. Right? Det måste det." Jag kommer blii något. 
Jag kommer göra något av mig själv. Och framför allt, jag kommer göra något FÖR MIG SJÄLV. 
Inte för någon annan. Enbart mig själv. Det känns riktigt bra. 
Och att jag kommer ha pengar varje månad till hyran och till annat känns otroliiigt skönt.
Aldriiig mer oroa sig och inte behöva tänka på den 20:an som gick åt till fikan på stan häromdagen.
Kommer inte behöva dra skämtet "jag är hemmafru" när någon frågar mig vad jag gör.
Nu kan jag svara med ett leende: "Jag pluggar på en butikschefsutbildning." Och hålla huvudet högt.

Det här var en bra sak!


God natt y'all!


Happy Friday!

Jag kom in på utbildningen!! Känns ju bra eftersom folk säger att det är svårt och komma in på den!
Men jag börjar fundera på att jag vill plugga på distans.. något annat. Men just nu, den här helgen, ska jag njuta av att jag kom in!! 


Skriver mer sen!

Ingen rubrik.

"Life sucks sometimes when you have a good heart. You help too much. You trust too much.
You give too much. And most importantly, you love too much."


Shine

Spenderat nästan hela dagen hos mamma och pappa idag. Fick en överraskning när jag kom.
Dem hade köpt Heidi Klums parfym till mig, som jag önskat mig jätteelänge nu. <3
Den luktar ju så sjukt äckliigt gott!! =) 

Imorn står det städning, tvätt, stan och sen middagsmys på schemat! Fullt upp med andra ord =)
But I liiiiiiiiiike iiit! 



Facebook Status.

Igår på Svt 1 klockan 22.00 sändes en dokumentär om kriget/ockupationen av Palestina. Den hette Gazas Tårar tror jag. Det är förklaringen till min facebookstatus jag skrev för 5 minuter sen.

"Seriiööööst NU Efter Igår Bryr Sig Alla(!!!!) Helt Plötsligt Om Paleestina Och Zionister?? Och FaceBook BOMBAS Av "Hata Israel, JÄVLA Zionister" M.m Av Folk Som Innan Velat Byta Samtalsämne När Man Dragit Upp Och Kanal För Någon Vecka Sen När Det Kom Upp Nyheter Om Det På Tvn Och Ni Bläddrar Förbi Det I Tidningen När Står Något OM Palestina/Israel. 3 Dagar Kvar Till Julafton Ingen Av Er Som Nu Helt Plötsligt Börjat Bry Er, Kommer Sitta Och Tänka På Det Elller Ens Bry Er Näär Ni Öppnar Era Julklappar Eller När Ni Klagar Över Att Än En GÅng Är Erat Tåg Föörsenat. Tacka Ni Ens Gud Igår När Ni Insåg Hur Sjukt Äckliigt Bra Ni Har Det??" 

Jag kanske inte pratar öppet om det så ofta....LÄNGRE! Men dem som verkligen känner mig inifrån och ut vet att det här är något som ligger mig varmt om hjärtat och jag pratar gärna om det när jag får chansen och jag är den första som säger att jag inte Diggar Israel och när det kommer upp något event på Facebook där det är att man ska" tända ett ljus för den bortgångne. och sen dennes namn" så är jag först och säga att miljontals människor dör i Afrika, Irak Och Palestina vem fan tänder ett ljus för dem?? DÄRAV stör jag mig på dem människor som efter igår helt plötsliiigt börjar tycka synd om Paleestina ochh hata det Israel gör mot dem. Men herreguuuuuud, det  här har pågått sååååå länge jag kan minnas, under hela min uppväxt?!! Det har gjort en hel del dokumentärer om det också för den delen...och NU öppnar folk ögonen för det?! Folk får tro vad dem vill, men mina tankar är ofta hos mina släktingar och mina vänners familj och släktingar i Irak/Palestina. Och jag tackar OFTA Gud för maten jag har i min kyl, sängen jag får lägga mig och sova gott i och för mina rättigheter/skyldigheter som människa. Det här har jag mina föräldraar att tacka för, speciellt min babi.
Han är den som ropat på mig och bett mig sätta mig ner och titta på arabiska nyheter med honom för att jag ska see under alla år vad USA Och Israel egentligen håller på med! Nu på senare år har jag inte orkat titta på det, det erkänner jag. Jag tittade inte på dokumentären heller, men det är för JAG HAR sett vad som händer (har sett bokstavligen talat sönderbombade barn, jag ahr sett människordelarna ligga spridda över hela gatan, jag ahr sett blodpölarna), JAG VET vad Israel/USA Gör, Och JAG VET vad ZIONISTER är och slutligen för jag orkar inte. Orkar inte se allt lidande! Jag mår psykiskt dåligt över det och ilskan och hatet som bildas inom mig är såå stor, man vet inte vart man ska ta vägen. Jag säger inte att folk som inte brytt sig innan inte ska bry sig nu absoluuut inte. Tvärtom!! Ju fler som får upp sina ögon desto bättre men jag vill inte att dem ska bry sig så länge dokumentären håller på, utan jag vill att dem verkligen ska ta sig till det här och fortsätta sprida att det Israel gör är FEL!! 
Och folk får kalla mig vad dem vill, jag ÄR och KOMMER ALLTID vara HÄLFTEN IRAKIER - och det här 'är en fördel med det enligt mig, vi utländska växer upp med att bry sig om vad som händer i världen (hemländerna) medaan svenska (inte alla men vääääääldiiigt många) börjar tänka: jag vill väl först och främst hjälpa Sverige och Sverige har nog med sina egna problem bla bla.. Haha Jo just det. Sveriges problem ligger under mina fötter jämfört med dem problemen som finns ute i världen. Nu börjar jag känna ilskan komma så sätter stopp för det här, här nu. Ville/behövde skriva av mig.

Idag blir det stan med syster, ska snart in i duschen och sen frukost!
Skriver mer sen.

Ciaaaoooo

Mami&Babi<3

Mami & babi kom hem idag efter en vecka nere i Malaga hos bror min. <3
Dem hade haft det super där nere. Så glad för deras skull, dem förtjänar det såå mycket!!
När dem kom hem hade dem i alla fall presenter till mig och syrran!
Så nu kan jag lägga till 2 nya väskor i min väsksamlingen och nya örhängen i min örhängessamling! =)
Sen fick jag även en grå Pashmina sjal och frans manikyr-grejer =) GLAD CHEY! ^^



20-12-11

Klockan är halv 10.. Jag har redan varit vaken i 1 och 1/2 timme. Gått ut med hundarna, städat(mer kvar att göra men syrran sover i soffan så får bli sen) och ringt till Comviq åt Mister har jag hunnit fått gjort. 

Något tjall med MMIKODEN(???!!) på hans lur så jag var tvungen och ringa Comviq och fråga.
Jäkligt inkompetent personal! Pratade med 2 stycken. Ingen av dem visste vad en MMIKOD var eller vad den fanns till för eller varför det blivit som det blivit med den. Sista bruden satt mest och lät "ehm.....ööhh.. jaaa asså...Uhm...Hmmm.. hur ska jag förklara asså det....ehm nej men asså jag... jag vet faktiskt inte... ehh.... ööhh..."  Till slut kläcker hon ur sig: Neej jag vet faktiskt inte men Vänd dig direkt till telefontillverkaren eller en telefonförsäljare och se om dem kan svara på vad som hänt och hur man löser det. ASSÅ DRIVER DUU??!! Har du suttit i typ 5 minuter och "öööhhhh":at mig för och seeeen säga att du itne vet?!!? C'moooon! Idiot.

Mami och pappa kommer hem idag Awwiiiiiii =D Now everybody goooes AHHHHHH thats whyyyy!
haha YES, jag skulle itne gå upp kl 8 annars för att städa om det intevar för att mami inte ska behöva komma hem till en stökig lägenhet efter 1 vecka i Malaga. 

Nu blir det att väcka syrran och fixa det sista!!


Im At An All Time Low..

Texten Är Så Du & Jag. Saknar Oss.





Jag Är Bara Lycklig När Jag Dricker

Lyckad impulsutgång igår. Såå roligt vi hade. Dans dans dans och åter dans! 
Som vanligt när vi går ut haha.

idag har varit en chilldag, hemma ut med hundarna hemma osv osv.

Trött på mina tankar nu. Orkar inte. Jag blir helt fuckin dum av det här.
Försöker koppla bort dem med diverse saker men funkar itne.
Detta är nackdelen med att dricka dagen innan, jag blir alltid på sånt depphumör.
Pallar. Inte. Vill. Inte. Bry. Mig. Mer.



Peace..

Heey, Heeey, Heeeey!

Jag har tråkigt så tänkte bara Ordbajsa liite...

Seriööööst!! Var är SNÖN??!! Det är för guds skull den 16e december idag och det är sånt där riktigt äckliigt höstväder!! It aint cool!! 16december....8 dagar kvar till julafton och det regnar?! Seriously??!! C'MOOOON!
Var är världen på väg liksom..??
Anywhoo... fredag igen! REDAN liksom! Baah WHAAT?! Var tog Måndag, Tisdag, Onsdag Och Torsdag vägen??
Läskiiigt det där. Anywaaaaay, fredag igen, och jag tänkte samla ihop mina arab/svennepojkar för en filmmyskväll, känns som om det skulle va trevligt att träffas alla efter helgen som var.
Annars får vi se var helgen föör miiig!! 

Fick lite dåliga nyheter igår på kvällen. Eller fick reda på en att en otroliiiigt viktig person för mig, hade fått dåliga nyheter. Hatar dem stunder då jag vill hjälpa SÅ mycket men inte kan göra något för och hjälpa.
Jag får bokstavligen dåligt samvete. Men älsklingen min, du vet att jag alltid finns här.
Hur sent/tidigt som helst. Även om du bara vill sitta tyst i luren och bara veta att det är någon där på andra sidan. Finns alltid här. Alltid. Tänker på dig och din syster <3


Remember people: Lojaliiiiiteeet mot dina egna!!

Peace!

Fuck That New Girl That You Like So Bad

FUCK Dat New Girl Dat You Like So Bad.
She's Not Crazy Like Me, I Bet You Like Dat.
I Said FUCK Dat New Girl Dat's Been In Your Bed.
N' When You're In Her, I Know I'm In Your Head.
I mean, Im Just Sayin You Can Do Beetter.
Always Turned You Out When We Were Together.
Once You Had The Best Boy You Can't Do Better.

BABY IM THE BEST SO YOU CAN'T DO BETTER

/ Jojo - Cant Do Better (Marvins Room) 



Fest, Drama, Mys

Yuuuup Thats My Weekend Riiight There! Haha! Min födelsedagsfest i lördags va rolig =) Riktigt nöjd är jag även om alla som skulle kommit inte kom, men deras förlust... Seriöst =P. Kvällen fortsattes på Tellus/Mike's och de var nog en utav mina roligaste kvällar, synd bara att den gick så otroligt snabbt!! =O Kändes som om jag dansa i en halvtimme sen var det dags och gå! DET sög men men... Dramat behöver vi inte gå in mer på. Dem som ska veta, dem vet redan. Sen i söndags firade jag med andra vänner med en chillkväll, mys och god mat!!
Och igår så kom mami och syrran över =) blev skitsnack och fika! Lelle kom förbi senare ocksåå wuhuu!!
Så vi chillade en liten stund också.

Så det blev en bra helg, trots ALLT! Tråkigt att det är över... vad ska jag se fram emot nu då??
Jag veet jag veet, alla tänker väl " Hallååå, JULAFTON KANSKE?!" Men jag ahr tyckt sen jag var kanske 15? Att julen är en av dem mest överskattade helger. Vi i familjen i år bestämde att vi skiter i jul, fast mami vill såklart fortfarande få ha sina tomtar och granen uppe.. och det kan hon väl få ha såklart. Det enda jag bryr mig om är att jag får min "julfrukost" med den där speciella blåa servisen som vi alltid haft ända sen jag va liten.
Så jag får väl se framemot det... en frukost..... HAHA! 

Nu ska jag dra mig.. Städa upp lite i lägenheten och sen eventuellt stan!

Tjingeliiing!

Wuhuu!

Kl 10 - ca 15 15 befann jag och yami oss på Campus här i Nyköping. Vi var på vår "antagningsintervju".
Vi var ungefär 24 personer tror jag. Vi redovisa vår uppgift och presentera oss själv i grupper 4 om 4. 
Det kändes bra faktiskt jag hade bra ögonkontakt tyckte jag själv och jag fick med det jag ville...
Och sen blev vi indelade i 6 olika grupper med 6 personer i varje grupp, sen fick vi en varsin uppgift som vi skulle lösa... Tror ni inte min grupp fick den tråkigaste uppgiften eller??! Dem andra grupperna fick jääätteroliga!!
Tyckte jag va liiiite elakt faktiskt men men... vi gjorde den och redovisade den. Jag är NÖJD! 
Jag laddar upp bild från imorse på mig senare ikväll =)

Så nu är jag hemma och har diskat, dammsugit och plockat liite. Så nu ska jag och min fina Linn dra på...jag skäms för och säga det men...... Breaking Dawn..!! =/ Hon har velat sett den i 6 dagar nu stackarn, så jag ställer väl upp!
Hahaha, sååån uppoffring att gå och titta på Bio!! =p

Hörs senare ikvääääll =D

Bizzy Bizzy!

Idag är det en hel del som står på schemat!

1, Gå till Gina T. Och fixa lite info till uppgiften
2, Fixa med finaste Serre, som kommit hem från Spanien/Malaga för en vecka!! Wihuu <3
3, Sola med min systeryster!
4, Träna
5, Komma hem och städa liite 
6, Sova =)!

Det är vad jag ska göra under dagen! ^^

Over And Out..

Söndag 6/12; Snabb Uppdatering

Nytt utseende på bloggen WUHU!! Ville få med allt som är jag, och känner att jag verkligen fick det. 
Det lite klassiska (fotona), lite "street" (Namnskylten), enkelt (skrivstilarna) och självklart fick jag med lite rosa på kanten =) Det gillar vii starkt!!
Taaaack Yami älskliiingen för hjälpen. Ska hålla mitt löfte om att sköta bloggen liite mer nuu! 

Yami och Hassebabte stack nyss efter två jättemysiiga dagar med toast, varma mackor och disney! <3
Vi skulle ha fixat uppgiftentill utbildningen.. men..det blev som det blev men Imorn.. måste... imorn!!

7dagar kvar tills min födelsedag idag och 6 dagar kvar till födelsedagsfesten som jag verkligen känner på mig kommer bli lyckad! LÄNGTAR!!

RSS 2.0