Girls Wanna Have Fun

Har precis fixat naglar, ordnat om håret och ska alldeles strax börja göra mig iordning för en romantisk middagsdejt med min fina Yami, bara vi 2!  Ska bli riktigt mysigt. Antingen ska vi prova ett nytt ställe eller så går vi till ett favoritställe.. ^^ Sen får vi se var kvällen tar oss =D 

Ska ta några mysiga bilder för känns som om de här kommer bli en sån där "Åh-kommer-du- ihåg-när......."-kväll ^^


 

Steeled Up!

 Piercingen !!
Jag är såååå nööjd ^^ Fick höra igår när jag var ute med Becca och syrran att det verkligen passade mitt ansikte och mig att ha en =D Sånt gör min dag =)




No Pain, No Gain

Gaaaah! Jag piercade mig i underläppen idag =D
Ska inte ljuga, det gjorde ont när han tröck igenom nålen och själva piercing-staven men för det första var det över relativt snabbt och.. JAG ÄR SÅ SUPERNÖJD!! Önskar att jag kunde fixa bild nu men det kommer en senare!
Det här är något som jag velat göra länge men aldrig tänkt att jag faktiskt  ska göra liksom..
Men eftersom det här är 2013, Förändringens År (som jag döpt det till) så tänkte jag att jag ska göra sånt som jag vill men kanske inte riktigt vågat/tänkt göra innan.. Enbart för min egna skull.. För att jag ska känna den där uppliftande känslan av att "Shiiiit jag gjorde det faktiskt! Alldeles för min egna skull" Och piercingen i underläppen var min första grej.. Nästa blir att "våga" tatuera revbenen..Kanske "fjuttiga" saker för er, men för mig är dem livsviktiga delar i mitt pussel för att verkligen bli den jag innerst inne vill vara. (Plus att jag hatar smärta så..) Och tänkte att dem mer meningsfulla/djupare/personliga förändringarna får komma när tiden känns rätt, dem går liksom inte att rusha fram för då kan det nog bli att jag försöker få fel delar att platsa o det kommer bara stjälpa mig och det blir bara fel med allt då. Piercingen och tatueringen är bara något som ska ge mig en liten boost på vägen, påminna mig själv om att jag klarar det mesta om jag bara håller ut.
Dessutom så ser jag det som: en del använder smink, en del bestämmer sig för att genomgå flertal operationer eller att spruta in både det ena o det andra lite varstans i deras kroppar.. well, jag väljer att smycka min kropp med bläck och kirurgiskt stål istället och jag gillar det =) Det är väl också det som är viktigast? Att man trivs med sina beslut själv? Omg, la jag verkligen den där klyschan nu eller?! HAHA..
På fredag är det tatueringen som gäller.. Taggad!!

Hot damn..Känns verkligen som om det här kommer bli mitt år.. Min tid att skina ^^

Loves To Love

"Det blir aldrig nånsin kärlek mellan oss två, nej ingen vill att det ska ske.
Att du är förbjuden frukt ger mig ännu mera lust att bara störta in mot strömmen, göra dröm till verklighet
Och du vet hur, sena nätter saknas, mellan mina lakan
Tänker på hur dina läppar smakar
Jag vet en liten kyss skulle få känslorna att spraka
En nyårsraket, runt jorden och tillbakaa
Och jag vet att det är komplicerat men Baby allting har ett pris
Det hade gått om vi nu velat.
Tänk att strosa genom Stockholm du och jag, på en sommardag
Världen den är vår
Kung och Drottning, en typ av bal
Gått ett tag sen första gången som jag såg dig
(Var barn första gången som jag såg dig)
Jag vill fortfarande få dig, sitter kvar
(Ända tjejen som har gjort att jag blir dum)
Vill du hitta mig, jag sitter på mitt rum, jag väntar på dig"
 
 
 
 
"Bara en period framåt".... - Försöker hålla ut.....

Låt inte andras mooln, skymma ditt solsken!

Vakna 08.55, gick ut på en timmes kl 09.10! Sen städade jag mitt och medans jag dans loss till min awesome musik på luren haha^^ Dans är LÄTT den roligaste och lätta motionsformen som finns. Sätt på dina favvolåtar och bara dansa loss =D Du behöver inte ens kunna dansa för och göra det!! Älska dans!! Känner mig så sjukt pigg!! Ska strax ta tag i Ledarskapstentan och plugga lite och sedan göra lite nytta hemma så jag kan unna mig en nyttig-skämma-bort-mig-dag med mamma senare ikväll ^^ Ska handla mango , papaya, melon och jordgubbar senare som jag och mamma ka mumsa på när vi tittar film sen! MUUUUUUMMAMUMS!

Tredje gången gillt!

Tja tja bloggen!(ha...ha...) Hade ju omtenta i Bruttovinst för en vecka sen.. och jag har gått runt o väntat på resultatet och pluggat inför den andra omtenta-dagen imorn IFALL jag skulle få IG på den.. sen idag har jag gått och tänkt att jag skulle ringa min lärare tentan gällde för o få reda på resultatet någon gång.. Mn såå kom jag hem till mamma och kollade min mail.. OCH DÄR VAR'E!! "Du klarade tentan!" ASSÅ FY FARAOO VAD SKÖÖNT!! Jag kan släppa den stenen nu och verkligen fokusera mig på whats ahead! =D Och kommer ni ihåg vad min godkända tenta innebar? MIN GUESS KLOCKA!! WOHOO!! Snacka om att kunna betala flera hundra för den med rent samvete!! =D Amma happi gyal!! =D

Promenadtimme

Har kommit in från min dagliga promenad! Sjukt hur snabbt man vänjer sig vid saker. Om jag inte går nu känner jag mig jättedålig och typ skäms över att jag inte rört på mig och sådär. Sen kan det ju vara att det är så mysigt att prata med Yami under tiden ^^ Vi lyckas alltiiiiiiiid hitta något nytt och prata om, förstår inte haha. Känner för att göra något "oväntat" och "ovanligt", trots att jag sagt att jag ska fokusera på skolan fram tills examen men tror itne det är min grej att bara sitta hemma faktiskt.. Inte min grej att gå ut varje helg längre heller. Men att åka iväg någonstans.. bo på hotell, äta gott och bara ta det lugnt skulle vara nice! Hahaha oh my.. Vad är det jag ser? Börjar Yasmine bli vuxen???? hahah, well det är väl på tiden ;)

Måndagsbarn

HATAR att inte ha internet hemma..! Måste ju över till mamma så fort jag vill använda internet men men.. =) Idag är det måndag igen och min dag har gått åt till att plugga ledarskapen. Som jag tror jag har missförstått tooootalt eftersom jag nästan är klar och jag bara tillbringat 3-4 timmar till det men v får se =) Jag är jättespänd på min tenta jag gjorde i fredags! Jag hoppas verkligen på tredje gången gillt men jag har jusvårt o tro det.. men har ju nu på fredag på mig också. Så nu vet ni veckan för mig.. PLUGG PLUGG PLUUUUGG!! Imorn kommer mamma hem efter öer 2veckor hos pappa i Malaga. SÅ SOM JAG LÄNGTAT!! Älskade mammafisen! Nu ska jag hem en snabbis och sen tillbaka till mamma för o fortsätta plugga =)

HELG!

Wuhuu äntligen fredag och helg =) Hade en omtenta imorse.. Omtentan FROM HELL!! Jävla bruttovinst asså! Den kommer bli min död! Ska göra om samma tenta på fredag. SNACKA OM FRAMFÖRHÅLLNING! Det jag inte skrev idag skriver jag då haha.. Skrev av frågorna SCHH!! =P GARANTERAD TENTA DÅRÅÅ DUUUHDUUUH! Men har sagt att när jag nu klarar den här så ska jag belöna mig med min labretpiercing.. (sidan av underläppen) som jag skulle gjort 2 veckor INNAN kryssningen men det blev inte av, eftersom jag inte gjorde den direkt när jag hade chansen. Men nu.. så ska jag avsätta 500 kr för det som belöning så jag inte sen tänker "500 spänn kunde jag ha haft till mer nyttigt" utan nu är det för o belöna mig sjä'lv att jag inte gett upp så som jag brukar göra o bara skita i saken, låta det bli som det blir. Men ska inte ta åt mig hela äran.. Mycket beror på min lilla stjärna Yami som både peppar och hjälper mig massor! Hon är så duktigt, fixar VG efter VG <3 Vet nog inte vad jag skulle göra utan henne i många situationer. Känner mig så himla positiv idag så bjuder på en bild, en "gammal" men en bild iaf ^^ TREVLIG HEELG!!

Let Me See You 1,2 step

Fuskade lite idag faktiskt tog bussen till skolan me vad gör man när man vaknar försent och inte hinner gå till skolan? =) har tränat hemma och gick ut på en liten snabbis-prommis förut ska ta en till lite längre senare hade jag tänkt =) Längtar tills jag kommer igång på riktigt, SÅ SJUKT TAGGAD! =D

Yeejah!

Tisdag = en vecka utan socker =) Var ju itne såååå svårt som jag faktiskt trodde. Hade en dag förra veckan då det var assjobbigt men itne sen dess ^^ Bestämt mig att om jag klarar 2 månader utan godis/socker ska jag belöna mig själv med min Guess klocka som jag är helt kär i! Iiiiii där kan vi snacka morot people!! =)

High School Drop Out!

I skolan och Alla de andra sitter i smågrupper och diskuterar deras praktikuppgifter men eftersom lilla jag inte fixat någon så får jag sitta och skriva ¨på min ledaridé. JÄKLAR vad svårt det är! Brainfreeze på hög nivå. Känns som om jag redan sagt allt i mina 3 andra ledaridéer. Känns som om jag bara ord-bajsar just nu. Inte alls pepp för ny skolstart. Blä. Fy.

Morgonstund har guld i mun..

Vaknade kvart i 7 idag för första gången på sammanlagt typ sju veckor då jag vaknat 11-12, för o tvätta!! Det tråkigaste ever att göra.. INKLUSIVE diska.. till o med det är roligare än o tvätta. Kunde inte sova inatt heller.. vred o vände på mig o tankarna for runt som vanligt.. Borde ju börja vänja mig nu men inte då.... Vill bara få ur mig allt som jag går och tänker på..

Toppar och dalar

Vi har gått igenom massor tillsammans. Vi har bråkat och blivit sams, vi har ignorerat varandra, vi har skrikit och uttryckt saker som sårat, vi har gjort saker som vi ångrar och vi har sagt farväl till varandra fler gånger än vad jag kommer ihåg och alltför många gånger än vad jag har velat. Men trots allt det där, så dras vi till varandra som magneter, hittar alltid tillbaka till varandra på något sätt. För mig beror det på känslorna. Både känslorna som jag har för dig och dem som du ger mig bara av vetskapen att jag inom en kort tid kommer få vara i din närvaro. Trots allt som vi gått igenom speciellt på sista tiden, tror jag bara det stärker oss. Tror vi båda har växt och ser saker och ting klarare nu, och det enda jag vill NU.. är att glömma alla dem elaka, pikande och sårande ord och gester vi gjort mot varandra. Jag vill lägga allt det bakom mig och börja om från scratch. Du och jag kan få det där förhållandet där folk tänker "Damn, är ni fortfarande tillsammans trots allt som hände mellan er?!" Jag vet att vi kan göra hela världen avundsjuka på oss med det vi har mellan oss om vi bara gör saker och ting rätt, jag är redo att bara dra ett streck över saker och ting.. frågan är, är du?

Roligt

Hahahaha! KLOCKREN!

Suga' Suga' How Did You Get So Fly?

Assåå mitt sooockersuuuuug är på MAX idag!! Jag har ju sagt att jag ska sluta totalt med allt som har med sötsaker o göra tills jag blir av med sötsuget.. Enkel match har jag tänkt....TILLS IDAG! - o då har de bara gått 3-4 dagar. Tog min sista godisbit i tisdags, Jag håller på o spricker på allvar.. Men jag har hittat ett sätt att "bota" det.. Lukta på skiten..! Skitsmart! Min syster satt och åt mammas HEMMAGJORDA drömmar förut, mitt framför ögonen på mig med ett stort kallt glas mjölk till, höll på o smälla av! - men dåååå, tog jag upp skålen o lukta på dem och det hjälpte faktiskt!! Visst jag fick göra om det ngra gånger men sen gick de över för en stund ^^ Nu försöker jag sitta o tänka på allt gott jag får ersätta det dåliga sockret med. Jordgubbar, olika meloner, granatäpple med lite lite salt på, nötter, keso med hör och häpna ananassmak (jag HATAR ananas men den keson är jättegood) och massa annat, mmmm muums! GE MEJ MINA PENGAR NUUUU!

Cash Is King!

Jag är på superdepp humör idag. Allt känns såå sjukt tungt och jobbigt. Skolan börjar på tisdag och allt känns bara så extremt luddigt med den.. oroar mig för omtenta och tentor då jag verkligen fattar noll av skiten jag håller på med.. och klarar jag inte tentorna blir det inga pengar och jag vill ha mina pengar.. men framför allt så BEHÖVER jag dem.. Dem är de enda som fattas för att jag ska få något klart för mig.. för att jag ska kunna reda ut dem största av mina lyxproblem som Yami har kommit att kalla våra problem =P Vill bara spola fram tiden, hoppa över alla dessa onödiga dagar som bara finns för o bara finnas.. känns det som iaf. Men får klara av en dag i taget så är jag snart där jag behöver vara just nu.

Lil Miss Sunshiine

SOL!! Det var sool ute när jag vaknade idag! Visserligen vaknade jag typ kvart över 12 MEN jag ställde klockan påhalv 8 vaknade då och sen somnade om men imorn blir det att vakna och GÅ UPP halv 8.. men ANYWAAAAY...eftersom de var sol ute Så var att behöva gå ut med hundarna var inte något problem idag inte =) Sen efter det, med hörlurarna intryckta i öronen, gick jag på en "rensa-tankarna-"promenad. Inte för att dem promenaderna NÅGONSIN leeder någonstans förutom att jag blir ännuuuu mer tankspridd men ändåå.. Skönt att bara gåå.. få vara själv en stund.. så nu blir det snart att gå en promenad till och sen hem och göra iordning något litet att äta =)

When He's Bad, He's Bad, But When He's Good, There's No Better


2012 Eat Your Heart Out.. 2013 Here We Come!

GOTT NYTT ÅR nii som lääser =) Hoppas ni alla hade en rolig nyårsafton! Jag och mina fina tjejer Becca och Yami, bestämde oss i SISTA MINUTEN i söndags för att boka biljetter till Harem Night i Annexet och boka hotell. Allt blev så mycke smidigare när vi väl betämt oss för de ^^ Så igår åkte vi upp till Storstaden med massa packning heelt taggade för kvällen och det nya året. De var jäätteroligt där vi var, shottade in det nya året, uppklädda till max, med orietalisk musik och dans! UNDERBART! Massa fina minnen som blir dem sista för 2012 men också mina allraa allraaa första minnen för 2013. Det här året så har jag tappat bort mig själv ganska rejält. Både fysiskt och psykiskt menat, känt som om jag bara följt strömmen med vad som händer, och typ stängt av lite för de kändes som om de var enklare så, men känns som om att jag nu börjar hitta tillbaka till mig, kanske till o med hittat till den RIKTIGA jag, den som jag i mitt huvud o mina tankar VILL vara.. Så det känns verkligen som om 2013 är Förändringens år, och det känns riktigt förbannat bra. Är sjukt hypead och se vad du har att erbjuda Mister 2013! Citat från Nyårsaftonen 2012/2013 Nr 1: Yami (tillsammans med oss) har tagit en shot och får en drink direk efter, vilket på henne slår till direkt! Yami: Guud vad jag haaaataaaar TEQUILA!! (Några timmar senare:) Yami:Yasmine.... Fick jag en vodka drink av Becca förut...? Yasmine: Jaa, vi tog ju en varsin efter shotten ju =)" (Ytterligare några timmar senare:) Yami (helt överlycklig): DET VAR INTE TEQUILAN JAG HATA', DET VA JU VODKA DRINKEN JAG HATAR!! Hahahaha!! Jag döööör! Nr 2: Yami: Yasmine, får jag ta av mej skorna nuu, det gör såå ont i fötterna!! Yasmine: Neej int här gullan, dt är blött och grus överallt. Yami (tystare till becca): Becca.... får jag ta av mig skorna? Hahaha,som ett baarn! Älskar diiig tokskruttfnuttan <3

RSS 2.0