What do you do when your good is not enough?

Haft heldag med Carro idag, mysigt var det ^^
Och nu sitter jag med Presentationen som jag ska ha klar tills min Första Skoldag imorgon, men kommer inte på något att skriva just nu. Men det löser sig säkert.
Tänk om vi fick sluta tidigt imorgon typ 12 eller 2. Måste städa mitt rum någongång!! Skulle vara bra om jag gjorde det imorn för sen senare imorn kväll ska jag och Elina ÄNTLINGEN dra och träna. 
Vilket jag verkligen, verkligen, verkligen, verkligen behöver.. Jag ska bli duktigare med maten också. 
Tvinga i mig frukost på mornarna. Promenera till skolan och hem ska jag göra också. Det måste ju göra något eller hur?  

Nu blir det snart dusch. Ska ta fram morgondagens klädsel också. Seeeen BUMS i säng!

Ibland så ler livet åt dig

I torsdags åkte jag upp till Mannen och mötte upp han efter hans träning. Sen har vi chillat o kollat serier, ätit, sovit och jag städade. GALET skönt det var att äntligen kunna göra det. Underbart och se hur Han OMEDELBART mådde så mycket bättre. Det var bokstavligen talat på en minut som hela hans utstrålning och humör ändrades. My baby is back! Weird hur, en stökig miljö kan fucka upp en sådant. Har själv märkt på mig här hemma när det börjar bli föööör stökigt, jag blir vääärsta klagaren. ALLT är såå dåligt och jag hatar hela världen osv osv, sen när jag får städa upp och göra det fint igen så är det som om jag aldriig haft ett problem i mitt liv. Haha sick.
Och när jag kom hem idag stack jag direkt till mamsen och pappa och spenderade dagen där.
Värsta mysdagen med mammas arabiska mat, godis, snacks och lite cider. Livet ler åt en ibland :)

Börjar bli nervös inför skolan som börjar på MÅNDAG! Gaah en sista dag innan jag blir student.
Haha fast för mig innebär att bli student något oerhört positivt. Det kommer kännas jobbigt i början att inte ha all den här fritiden jag haft nu att kunna spendera en hel dag (ibland flera dagar) bara att ligga i misters säng och glo på filmer och serier, men samtidigt är det så skönt att äntligen få göra något vettigt. Få rutiner.
Jag kommer ändå alltid ha mina helger. Så imorn blir det att träffa upp Carro för en snabbis på stan sen hem och göra min presentation till skolan på måndag och sen städa upp det sista i mitt rum som jag fortfarande inte gjort!

Nu blir det sovtime. Klockan står på kvar över 6 :)

Till Er Två.

Gick upp 8 idag, tog tag i lägenheten direkt. Började med att diska, sortera sopor och kläderna som vi ska lämna till Öppen Hand, hann även dammsuga köket. Tog en liten paus nu för att skriva av mig lite.

När jag sortera kläderna hittade jag massa saker som gav mig minnen tillbaka, bland annat din gamla t-shirt jag fick för flera år sen. Idag la jag den i "Ge bort- högen". Alltid hållt kvar den, även fast den legat längst ner i en kartong i garderoben, på grund av mina.. våra minnen. Men dt är dags att inkassera den nu och med den åker också allt som den innebar för mig förut. Du har ditt liv med henne och jag har mitt liv med Honom. 
Jag hoppas verkligen att du mår bra och är lycklig.. som jag. Vi är värda det.

Hittade också brevet till dig. När jag läste igenom det kände jag mig så blåst! Haha.
Hur kunde jag någonsin trott att du var något annat än en blodsugande igel?
En wannabe gangster som utnyttjade allt o alla som kom i din väg och genuint brydde sig om dig och ditt välmående. Och det taacket du gav var stora spottloskar i våra ansikten! Lögn efter lögn efter lögn.
HUR kunde du komma på allt?! Skämdes du inte?! En riktig sjuklig mytoman är du.
Sällan jag ångrar att jag träffar folk.... Men dig.. You bet i do!
Du är en parasit, smutsen under mina skor. Skäms över att folk kan associera mig med dig.  Jag förstår varför du och jag inte matcha, du är för äcklig person. Du bryr dig inte om vem du sårar så länge you get yours så är allt okey för dig. Men vet du vad det bästa är? Du vet om allt det här själv. Därför har du gömt dig som en råtta i väggen. Haha..råtta.. Det är exakt vad du är. Jag önskar att jag var en sån person som kunde önska dig lycka och välmående trots allt men.... från djupet av mitt hjärta, jag KAN INTE, damn, vet inte ens om jag VILL? Du sårade mig och folk som jag bryr mig om FÖR HÅRT, så du sårade mig dubbelt upp. Har en fråga som jag skulle ge allt för och få veta, tycker du att det Var det värt allt? Att se hur alla, mår bättre utan dig i deras liv gör allt som hänt värt det för MIG.  

Shiet, det där var skönt! =) Nu ska jag ta tag i garderoben!


En bra dag!

Vakna upp med värsta sötnötan idag, Yammiiii! Vi gjorde oss iordning och stack för att påbörja dagen på Nyköpings Sjukhus. Yami blev idag blodgivare! Yeeeey! Det var liiiite jobbigt och se när dem stack in nålen och så men vi klarade oss! Klapp på axeln till oss! =D Sen stack vi ner till stan och tog en lunch och fika, värsta mysdagen idag! Nu sitter jag hemma hos mami och pappa och bara softar och äter GRANATÄPPLE!
Just lovin that shit! Ska strax dra hem för och fortsätta med lägisen.. Ser ut som ett bombnedslag sen vi bestämde oss igår eftermiddag att ta tag i och fixa iordning vår Walk in-closet. Det tog inte lång stund innan vi ställde oss frågan: VARFÖR gav vi oss på det här?! 
Mitt rum blev inte heller klart, så de ska jag och också göra färdigt. Antingen idag eller imorgon.
Har en sån lugn och harmonisk känsla i kroppen, den bara sköljde över mig för en stund sen. Det verkligen känns som om Allt kommer bli bra tillslut.. om jag bara fortsätter på samma spår som jag gjort hittills så kommer allt bli bra. Och det är bra.


Omväxling Förnöjer!

Städa och möblera mitt rum idag, tror jag. I need some change, and i need it bad and hard.
Ska upp till Stadium idag också med mamma och pappa och eventuellt kanske stan?
Får se hur det blir med den saken. Och ikväll kommer Yamigullan till mig och ska sova över.
Blir nog skitsnacka och mys som gäller. Nu upp och ta tag i rummet =)
 

Ett brev.

Du sa att du förstod om jag var arg. Du sa att du var arg på dig själv. Men JAG, jag orkar inte vara arg längre.
Jag orkar inte vara arg, eller ledsen eller besviken längre. Jag vill bara gå tillbaks till vad vi hade.
Gå tillbaks till dem blickarna vi utbytte med varann. Dem blickarna som förklarade vad vi kände mer än vad tusentals ord kunde göra. Jag säger inte att det inte dök upp känslor då du förklarade vad det var, klart det gjorde. Flera frågor dök upp.... Var? När? Hur? men jag orkar inte. Vill inte behöva tänka mer.
Jag vill bara vara. Vara med dig, vara i din närhet. Låter saker vara. 

Minns du baby vad jag sa till dig? Jag sa till dig att jag inte skulle gå någonstans. Lovade att jag skulle stanna.
Stanna vid både toppar och dalar. Hur höga topparna än är och oavsett hur djupa dalarna blir, så kommer jag stanna. Kommer finnas där för dig att luta dig mot när saker blir för tungt för dig att bära själv, kommer gå brevid för att hjälpa dig upp dem gånger du faller.

Det här är jag som stannar. Det här är jag som hjälper dig upp efter att du ramlat.




Videospelskvällsmys+Stockholmstripp!

I onsdags kom Yami till oss och vi spelade videospel och käkade popcorn med grillkrydda på.... YUP, ni läste rätt vi hade grillkrydda på! Den där Yami är rolig hon ^^ Men tyvärr så har jag nu också fastnat för det, så kommer inte kunna äta popcorn som normalt folk längre. Sen kollade vi på min all time favourite film: PRETTY WOMAN!

Sen när vi vaknade på torsdagmorgon var det bara att göra sig redo för att åka upp till Stockholmstad för att få min permanentning! Jag var såå nervös! Det var inte alls så svårt att hitta som jag trodde =) Det tckar man för.
Blev nöjd med min permanentning....OM det hade hållt sig =/ Jag satt i ungefär 4 timmar och höll på, för att sedan 3 timmar efter upptäcka att nästan alla lockar gått ur håret! MÄKTA irriterande!
Nu har jag skrivit mejl och förklarat hur läget ligger till så förhoppningsvis får jag göra om det eller ännu bättre får tillbaka mina pengar! Annars går jag vidare till Kundombudsmannen! Yup, I said it.

Anyway sen åkte jag till Mannen och bara hade det bra. *Peppar peppar ta på träd* Åkte hem på fredagen och då var det att dra på sig festkläderna och fira systeryster som blev 24 i fredags.

Nu ska jag försöka orka städa upp här hemma!




Det Är Hjärtanens Dag Idag

Vaknade av ett mess från Han, så där var min dag redan gjord. Dagen ser vääääldigt mycket annorlunda ut jämfört med hur jag hade planerat den för ungefär 2 veckor sen, men det tar jag på mig själv. Så Istället för att vara med den som jag ger 500% av mig själv till, och laga en mysig middag med tända ljus och grejer (tänk för att jag blir mer och mer romantisk för varje år??) så ska jag och Carolinesnuttan åka och bada!! Iiiiiih jag har inte badat på EVIGHETER!! Det ska bli riktigt kul att bara plaska runt lite ^^ 

Snabb uppdatering i övrigt:
Dancehall Gone Wild-kvällen i Stockholm började väl helt okey och sluta i ren idioti från min sida.
Men det var kul tills dess.. Lovar!
Dagarna har gått och jag är nu bara 2 dagar ifrån min permanentning. Gaaaah, börjar bli riktigt nervös!
Jag har spenderat 2 hela dagar med Caroline som har varit jättemysiga, lyssnat på musik, skitsnackat, fixat håret och kollat filmer ^^

Dags att börja med dagen nuuuu!

Glad alla hjärtans dag!

No (Wo)men, No Cry

"You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She's not perfect - you aren't either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don't hurt her, don't change her, don't analyze and don't expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she's not there. " - Bob Marley

Onsdag 8e Februari

...........Och Bara 8 Dagar Kvar Tills Jag Permanentar Miig Wuhuuuu!! =)
Börjar Skolan Om 2 veckor Och 4 Dagar, Så Känner Att Jag MÅSTE Göra Det Mesta Av Varje Dag Som Finns Kvar Nu Haha.. (För Det Är Ju Inte Som Om Jag Kommer Ha Helgerna Lediga Sen HAHA!) 
Så Idag Är Det Nog Stockholm Och "Dancehall Gone Wild" Som Gäller! BOOP BOOP BOOP BOOP!
Ska Ner På Stan Och Handla På Systemet, Sen Hem Och Fixa Lite Hemma Och Sen Fixa Iordning Sig Själv Sen Blir Det Bussen Upp Och Möta Upp Linn And Then Go "Crazy-Stupid-Short-Out-Of-Breathe-Over-The-Top-Never-Gonna-Stop" WILD Till Musiken Som Äger Mitt Hjärta - DANCEHALL!! =)



RSS 2.0