Reload In Progress

Bara 1 o en halv timme kvar på sista praktikdagen sen har jag "påsklovs"ledigt! Så nice. Imorn får dagen gå till o städa, men det gör mig inget.. jag behöver kliniskt rent runtom mig för att kunna slappna av totalt och bara vara men sen.. Sen blir det plugga, vara hundvakt, träna och ta hand om mej själv med en hemma-spa-kväll i mina underbara bästa mjukiskläder! I SEX heeeeeela dagar ska jag bara glida runt i mina mjukis inlåst på mitt rum!
Bara släppa allt, bara njuta och rå om mig själv. Om jag inte hade varit så besatt av att alltid kunna vara lätttillgånglig hade jag stängt av luren under dem här dagarna men det skulle inte funka. Aldrig i mitt liiv.
Ma phone = ma baybi!!



Got Some Time Over

Nu var det ett litet tag sen igen! men lika mycket har hänt för det.. Jag orkar inte med mitt liv haha.
Just när jag känner att livet känns bra och går rakt för en gång skull så är det som om livet bah: HAHAHA YEAA RIGHT!! Det trodde du va..?! Just WAAAAIT BITCH! Och sen ger mig en käftsmäll.. TYP såå känns det.
Slänger in lite av det förflutna, och lite rykten, lite sjukdom och varför inte passa på med massa stress??!!
Vet inte om jag ska skratta eller gråta helt ärligt.. Får se som vanligt hur det blir med allt. Fortsättning följer I guess.

Vad det gäller träningen så går det bra.. Är i en liten liten liiiiiiten svacka just nu men det är bara för att jag när som helst blir sjuk. Jag har varit snuvi i 3 månader och nu fryser jag konstant så jag bara väntar på att det någon gång ska bryta ut. MEN jag har provat massa kläder som är lite smått förstora nu och sen har jag provat kläder som jag inte kunnat haft på vet inte hur länge som jag faktiskt kommer i nu! Jag är överlycklig.. man ser inte skillnaden så jättemycket men det är ju inte som om jag ska ge upp nu. Aldriig!
Jag har till o med kommit på saker jag kan göra veckan i spanien när jag är hos pappa för att inte hamna HELT efter med träningen. Det finns helt SJUKA trappor där som jag kan springa upp o ner för.. och backar som är från helvetet haha. Så den veckan blir det extremt mycket kondition och som tur är så kommer maten inte vara något problem.. Färska frukter och sallader MUMS! Längtar verkligen..Ska bli så mysigt, födelsedagsmiddag för pappa på en indisk restaurang, jag o brorsan ska in till Malaga stad och shoppa, gå på fiskspa och göra naglarna, äta gott och ta MASSA bilder =D Känns som om det är en ren evighet kvar, men det är bara för att det är så "mycket" kvar i skolan, egentligen är det bara 28 dagar kvar tror jag, jag räknade till! Iiiiiiiiiih! ^^

Nu är det dags för nästnäst sista dagen av praktiken sen äre påsk men för mig blir det som vikken helg som helst fylld med plugg och att vakta huund =)

I was a good girl but got tired of being pushed around so I turned into a BITCH

Förlåt men måste skriva av mig..

Jag tänkte.. OKey, för brorsan skull, ska jag prata med henne.. Försöka lösa det. ÄVEN OM jag vet att det inte kommer bli som förr/ta väldiiigt lång tid innan det blev som förut men jag kunde tänka mig att lösa det på bästa sätt.. för brorsan skull.
Jag kan ta att du Kallar mig falsk, att du lägger över hela skulden på mig, att du inte kan inse din del i det, till om med att du TAR BORT MIG FRÅN FACEBOOK som en liten fjårtis kan jag ta..
MEN att du  behåller HENNE som allting handlar om från första början, Hon som du spydde galla över, men sen bad om ursäkt men sen fortsatte spy galla på henne, HENNE behåller du som vän, DET är något jag INTE kan ta.
Neej du är o kommer endast vara brorsans brud för mig framöver, finns ingen chans att vi blir sams efter det här.
Eller jo sams på de sättet att jag kan hälsa på dig ute eller när ni kommer hem på helgdagarna och att vi kan sitta tillsammans utan en spänning.. men mer än så.. ALDRIG!

Jag har bett om ursäkt fler gånger än vad jag egentligen skulle ha behövt göra. För mig hade vi kunnat dra ett streck där o då över det här men du valde, som den dramaälskare du är, att dra det ännu längre.

Men om vi skulle komma till den punkten att vi faktiskt sätter oss ner och pratar om det här så ska du få din ärlighet som du predikat om, som gör att du tycker jag är falsk, så får vi se hur mycket du gillar idén av att säga exakt hur man tycker o tänker till en person. Jag tänker inte hålla inne med något vid det tillfället.
Det kommer göra mer skada än nytta men det är så du vill ha det. Och bortskämd som du är så vet du ju att du får allt som du vill ha. Varsågod. Ät din önskan. Hoppas det smakar.

Sun is shiiniiiin'

Solen skiner, det har blivit Ännu en måndag o ny vecka! =) Började veckan med att simma imorse och sen blev det ett snabbispass på gymmet efter praktiken, som ag fick sluta tidigare ifrån idag. NICE! 
Ska börja simma nu på mornarna och se om jag kan se lite resultat snabbare med det. Börjar bli riktigt frusterad nu över att jag inte märker av något. Flera stycken påstår sig se skillnad men vet aldrig om dem bara säger för o va snälla eller om det faktiskt är så. Men som sagt nu får vi se om simningen gör någon skillnad. Hoppas det grovt.




Pusta ut.. Andas In.. Ta nya tag

Shiiet vilka veckor det varit.. Har skickat in sammanlagt 5 rapporter.. haftr 4 redovisningar.
Det inkluderar att jag tagit igen ALLT som jag legat efter med i skolan, så nu är jag ikapp!
Känns riktigt skönt. Fick också VG på ledarskapstentan. Var bara några få ynka poäng ifrån fullpott men men =)

Vi firade också becca uppe i Sthlm förra veckan, en hel helg var vi där. Riktigt nice, sög o komma hem igen.
Nu är jag på praktiken som jag verkliiiiiiigen trivs på, det är så soft där. Och direkt därifrån har jag dragit till gymet sen hem sen sova o sen repeat the next day. Men det är nice.. jag tänker inte så mycket när det är så.

Och idag har det varit chilldag, var uppe och simmade några längder imorse sen blev de fika på stan o sen bara ta lugnt hemma. Känns som om jag måste härifrån. Nyköping är inte staden för mig. Den skadar mig bara, förstör mig sakta men säkert. Finns för mycket här i stan som bara gnager på en. Jag både vill och behöver komma till något nytt. Där jag kan börja om från början. Lära känna nytt folk, vidga mina vyer, fylla på med ny energi och växa. Känns som om Nyköping hindrar mig från allt det där.. Nyköping för mig är något som för mig, är exakta motsatsen mot det, man hålls tillbaka i den här stan.
Sökte 4 nya jobb uppe i Stockholm idag. Det är min prio 1 just nu för o ta mig dit upp. Antingen nu så fort skolan är slut eller first thing i höst. Och om det skulle skita sig så drar jag till Norge. Det är så jag tänkt nu iaf.
Men bort från Nyköping ska jag i höst! Den saken är säker.

RSS 2.0