Eyy Miss Fatty Fatty Amma Murdah, Milli Lovin Di Way A Twist And A Turn Up

ÄNTLIGEN!! - är det fredagen den 30e november och det innebär att Million Stylez kommer hit till Nyköping ikväll =D Taggad till max.
Vackra människa asså!!

Men föörst blir det stan, systemet och möta upp fina Yami, sen ska vi tillbaka hem för o göra oss iordning för SEDAN fira Marcus 20 årsdag!! Weeeeey, för att därifrån ha en HELT AWESOME utgång med Million Styles ^^

Det här blir en braaaaaaaa kväll, jag kan känna det i hela kroppen!

Welcome to Karma Hotel

                    

Happy-face!

Magnus Betnér var så jävla rolig igår =D Älskar hans humor, sarkastisk och mörk. Gillar att han verkligen inte bryr sig, säger de han tycker och skiter i. Skämtar om allt.. ingeting är tabuubelagt.
Min mamma skratta så hon grät.. vet inte varför men när jag ser min mamma le/skratta får jag en varm känsla i kroppen. Det gör mig så lycklig att se henne skratta ända från magen..!

Ikväll blir de filmkväll och utgång verkar det som. Nyktert blir det =)

Utkast: Nov. 23, 2012

Äntligen börjar saker o ting hända i mitt liv.
1 jag var på One love kryssningen för nu 1 vecka sen heelt sjukt hur snabbt tiden går. 2 Idag ska jag min älskade mamma o finaste syster gå på Magnus Betner tillsammans och sen äta efter det
3 Nästa fredag alltså om en vecka, ska vi fira Marcus och Million "Min älskling" Stylez kommer till Olearys 4 Jag fyller den 11 december och ska ordna en trerättersmiddag för mami, syster och rumskamrat. Ska slå dem med häpnad =D seeeen är det ÄNTLIGEN dags för nummer 5 som är REDLINE KRYSSNINGEN den 28 december 2012!!
Asså förlåt jag vet att jag tjatar om den men jag är såå överlycklig över att jag ska åka på den!! ^^

Nu ska jag börja göra mig iordning för en runda på stan med de två viktigaste kvinnorna i mitt liv, mamma och syster!!

Have a nice friday everyone =D

Baybi amma windowshopper

Precis klickat hemma dessa snyggingar, fast med svarta streck! Ska ha dem på Redline kryssningen =)
Så nu har jag min outfit NÄSTAN klar.. det som fattas är en GRYM svart keps och något halsband som är OFF THE CHAAAAIIIIN!! Jakten fortsätter ^^ 

Heeeelt sjukt hur jävla pepp man kan vara såhär "långt" innan!! LÄNGTAR!!
 
 
 

 

Imma Good Girl With Bad Habits

                                                




Mad Luv Fi Di REDLINE CREW

Yeeeey igår bokade jag ännu en kryssning.. One Love Cruise var inte nog för mig ^^ 28 december är det dags för Redline Cruise - en Svensk Hiphop Kryssning. 
 
 
 
 
- REDLINE CREW -


 

Kompis det känns bra nu!

Marknadsfall-redovisning - CHECK!
Bruttovinstpåverkan-omtenta - CHECK!

Dagen gick oförväntat fort idag! Började med att redovisa, vi var grupp nummer 3 och det gick bra, stammade lite och tappa bort mig lite men inte så farligt =) Lätt ett G om inte VG på vårt arbete HANDS DOWN!! Hahaha.. Sen lunch o sen den där hemska omtentan på Bruttovinstpåverkan.. Asså jag tror inte jag skrev så det räcker till ett G men jag HOPPAS verkligen för skrev mkt mkt mkt mer idag än vad jag gjorde på förra.. så det känns ändå bra =)
Sen kom jag hem och får ett helt oväntat, neutralt "Hey hey" från dig.. ^^ Det lyfte hela min dag lite extra. Hjärtat hoppar fortfarande över ett skutt när jag ser ditt namn på mobilskärmen.. o att du har börjat höra av dej bara sådär gör mig glad.. och skänker lite ny energi på något sätt ^^

Nu ska jag plugga Personaljuridik Wiiiiiiiiee!

-


One Love Cruise-dagar

Humor, Skratt, Vänner, Alkohol, Nytt folk, Killar, Flörtande, Kyssar, och viktigast av allt - Dans och DANCEHALL. Allt som mixas i en kompott o blir till såna himla härliga minnen!

Vill tillbaka.. Längtar redan tills nästa kryssning i vår!!

RSS 2.0