Mamma dag ^^

Var nere på stan med mamsen idag. Köpte min efterlängtade svart/vita väska idag SOM JAG HAR LÄNGTAT!
Älskar den. Så sjuukt snygg. Nu är bara grejen att jag måste komma på hur jag ska göra för att sy dit en "axelrem" typ..för väskan är en kuvertväska så den ahr inget handtag överhuvudtaget. Men det ordnar sig.
Köpte nya byxor också =) Wihuu.. Känns skönt och ha pengar över. Köpte en jäättefin tunika till mamma också.
Hon tyckte om den så mycket. Hon var värd den. Vi åkte ut till Stadium och Rusta också. Skönt o ha en egen dag med mamma ^^ bara gå runt och skrota lite och prata om allt och inget.

Ser fram emot imorgon, har först skolan som jag nästan längtat lite till, till  o med =P Ovanligt för och vara mig. Men är liiiiiite smått nervös för imorgon ska vi ha Teambuildning. Jag döööör OM det är så som vi gjorde i högstadiet och gymnasiet! Men men.. Vi tar det som det kommer :) SEEEEN ska jag åka iväg och träna med min Personliga tränare Lelle :) Han har lovat att hjälpa mig med träningen här med ^^ Nu jäklar ska hullet bort!

Nu blir det att soova!


BFAB - Born From A Boombox

I Found Thiiiis Last Night =) BOOP BOOP BOOP BOOP!!


My Life, My Priorities..

Gör vad ni vill. Prioritera efter vad ni själva känner. Men JAG, jag prioriterar efter vad som kommer gynna MIG mest inte vad jag känner för just för stunden.  Jag har EN chans just nu och den tänker jag inte sabba..FÖR NÅGOT eller NÅGON. Så tyck vad ni vill. Tro vad ni än tror. Gör vad ni vill så gör jag mitt.

Period. End of discussion.

Tell My Story Thru My Tattoes..

Torsdag. Är hos mannen och kollar tatueringar. Är såå sjukt suugen påå att tatuera mig igen.
Har några alternativ och välja mellan. Men jag tror det blir OMERTA den här gången. Vet bara inte var jag ska ha den.... Funderar på vänster revben eller lite längre upp på sidan av handleden..? Så sjukt fint det skulle vara!
Det börjar iaf klia i kroppen nu haha ^^


I Aint To Cool For School

Vi hade vår första lektion idag. Branschkunskap. HELA dagen.
Min hjärna är död. Så mycket information så mycket nya ord haha.
Jag och Yami är bänkkompisar nu =D Första dagarna var vi tvungna och sitta med någon annan. AWKWARD haha.
Känns skönt att gått upp skapligt den här veckan och gjort något vettigt! Kommer ta ett tag och vänja sig men.... skönt har det varit. Är bara imorgon kvar för på fredag får vi Eget arbete = VARA HEMMA!! WOOP WOOP!! Haha.


Teachers Pet.

Woow, tillbaka till skolbänken var det ja! Haha dem två första dagarna i skolan avklarade. Dem var inte såååå väldigt utmattande utan fick en riktigt mjukstart. Igår (måndag) gick ut på att återigen få information om utbildningen och LIAN, Plus TVÅ till fotograferingar. Ett gruppfoto och ett var för sig. Sen idag så hade vi presentation av oss själva.. Asså vilken klass jag hamnat i!! En sportsgalen klass varav hälften är sambos med någon och har gjort maaassoor av saker innan den här utbildningen plus alla har någon föräldrar som har värsta toppjobbet TYP.

Haha det här ska bli intressant och se hur det utvecklas =P

Sova nu, upp kl kvart över 6 imorn.

RSS 2.0